Minnestavlor

Skriven av Super User. Publicerad i Minnestavlor

Företag och organisationer

Heaven´s Key har tagit fram en produkt till minne av de människor som inte längre finns bland oss.

Det har länge saknats något på marknaden som symboliserar detta minne och vi är nu glada över att kunna erbjuda denna unika produkt. Heaven´s Key har nu lanserat en tavla med en nyckel, som symbol för dem man mist och saknar. Nyckeln symboliserar tanken om att de minnen man har från tiden som varit, nu är i tryggt förvar och att man har nyckeln till himlen.

Nycklarna symboliserar därmed den sista vilan och därför har vi också valt att namnge tavlorna ”Vila i frid”. Tavlan är tänkt som en symbol för att hedra och minnas de människor man mist under livets gång.

bakstyckeBakom nyckeln finns ett kort med en himmelbild och en text: Ännu en gång har himlen öppnat sig. Ni fattas oss. Vila i frid.

I nedre högra hörnet bestämmer man själv ifall man vill att det ska stå Heaven´s Key eller eget val, exempelvis företagets logotype.

Under tavlan står det på en bricka: Ett minne för dom vi mist och saknar.

Ramarna är gjorda av Tranås list i Småland, med noggrant urval av miljövänliga trä artiklar. Tavlorna finns att köpa med svart eller vit ram och de kostar 2.295 kr. Frakt tillkommer med 99 kr.

Hoppas ni finner detta intressant!

Minnestavlor

Nu erbjuder vi även att rama in personliga föremål eller djuraska då man förlorat ens bästa vän.

Produkter

Se fler

Kontakt

Margareta:
072-399 30 95
 
Niclas:
073-343 60 32
 
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Samarbetspartners